Może ktoś ma jakis patent jak zmienic czujnik parkowania z tyłu, konkretnie chodzi mi o zewnętrzny prawy.
Prośba do kolegów z Łodzi
Zwiń
X
-
Prośba do kolegów z Łodzi
Witam.
Mam następująca prośbę do kolegów z Łodzi.
Na allegro jest wystawione następujące autko : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10466539
Czy w miarę możliwości mógłby ktoś oglądnąć ten samochód. Ja ma troche daleko z Wrocławia . Będe wdzięczny.
Pozdrawiam
-
-
matfiej jak coś to dopiero w sobotę na(90%) będę mógł obejrzeć tą octavie.
Tylko podkreślam że nie jestem ekspertemGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Dobrze by było żeby jeszcze ktoś inny z forum ją obejrzał bo jak każdy mogę coś przeoczyć, wtedy opinia będzie bardziej wiarygodna i będzie wiadomo czy opłaca się lecieć po nią z Wrocławia.
PS. Jak byś miał więcej kasy to mógłbym obejrzeć ci tą octavie http://otomoto.pl/skoda-octavia-laur...C10548852.html sam u nich kupiłem już drugie autko. pierwszy był lanos ( Tygrysek ) a druga octavia i jestem bardzo zadowolony.Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Jak ją oglądne to ci dam znać.
[ Dodano: Pią 20 Lis, 09 20:19 ]
Oglądałem tą octavie około 18godz.
1) ma inną przednią szybę
2) błotnik (od strony pasażera) był malowany na 100% sprawdzałem miernikiem
3) połowa maski była malowana
4) maska jest niżej niż błotnik (na masce jest miejsce które było szpachlowane)
5) auto ma dużo odprysków
6) dach nad szybą ma 3 albo 4 wgniecenia i przy samej szybie jest jest odprysk (kolo mówił że to od kamienia moim zdaniem to się stało jak wymieniali szybę)
7) słupki nie były malowane
8 ) tyłu niestety nie obejrzałem (nie miałem jak dojść ) ale z tego co zobaczyłem to coś góra klapy niebyła za dobrze spasowana
9) na słupku drzwi bocznych jest mały pęcherz rdzy
10) w środku była dziwnie przytarta kierownica poza tym wnętrze nie budziło zastrzeżeń
11) auto miał gość który miał działalność gospodarczą z tyłu jest kratka
12) z przodu grill był troszkę na samym dole wgnieciony
AUTO OGLĄDAŁEM JAK JUŻ BYŁO CIEMNO WIĘC MOGŁEM COŚ PRZEOCZYĆ
tu masz zdjęcia z zaznaczonymi defektami (jeśli tak to można nazwać)
HASŁO DLA WSZYSTKICH ZDJĘĆ TO OCPGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
Komentarz